Sou aquí: Inici Presentació Salutació de la regidora
Atenció Ciutadana

CONVIVÈNCIA I SEGURETAT

Oficines de la Guàrdia Urbana de Vic
Carrer Era d’En Sellés número 10

 

T: 93 885 00 00
F: 93 881 47 03
gurbana@vic.cat

 

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:

Gestió de tràmits:

de dilluns a divendres de 9h a 13h, i de 16h a 20h 
 

EMERGÈNCIES 092 / 24 Hores

Salutació de la regidora

 

 

 

Benvolguts conciutadans i conciutadanes,

 

Us trobeu al web de la Regidoria de Convivència i Seguretat de l’Ajuntament de Vic, que està configurada per la Guàrdia Urbana, el Servei d’Agents Cívics i el Servei de Mediació, i on, a través de la interrelació dels tres serveis, es pretén assolir un grau de convivència màxima, que és l’objectiu de l’equip de govern des de fa uns quants anys. La proximitat i primera intervenció dels Guàrdies de proximitat, així com dels agents cívics, i/o mediadors, reforçats per l’actuació dels agents de la Guàrdia Urbana en aquells casos on cal restablir l’ordre, permet consolidar un model de convivència i seguretat que prioritza la intervenció d’aquests serveis i la coresponsabilitat de tota la ciutadania.

 

El tarannà d’aquesta regidoria es basa en el treball de proximitat, el compromís amb la feina ben feta i la coresponsabilitat dels ciutadans, valors que han de culminar en una confiança mútua. És per això que la policia no farà una aplicació legalista de la Norma;  sinó que la interpretarà prioritzant el benestar de les persones i la resolució pacífica dels conflictes per assegurar una bona convivència. També, en el cas de la nova Llei Orgànica de protecció de la seguretat ciutadana.

 

Així doncs, ens trobem davant una nova legislatura i un repte il·lusionant. Em donaré per satisfeta si a la finalització de la mateixa hem aconseguit que els guàrdies de proximitat, els agents cívics i els mediadors hagin canalitzat i resolt la majoria dels incidents de la nostra ciutat. I per aquest motiu ens cal també la col·laboració de la ciutadania, que sabem, de ben segur, que hi serà. En aquest cas serà el triomf de la coresponsabilitat. Serà el triomf d’una “gran” ciutat com és Vic.

 

 

Cordialment,

 

   

Susagna Roura

Regidora de Convivència i Seguretat

rouraps@vic.cat  

 

Susagna Roura i Pujols

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...